Mi gradimo priče sa sretnim krajem

Ovo nije bajka iz 1001 noći, već istinita priča o sretnoj porodici i lijepoj budućnosti kakva može biti i vaša. Najprije pročitajte priču:

Bio jednom jedan sretni zet. Bio je sretan jer je izgradio kuću od Ytonga. Znao je da će njena izvrsna termička svojstva čuvati njegovu ženicu u udobnom i toplom. I njegov tast je bio sretan zato što kuća od Ytonga štedi energiju i puno novca, što znači da je njegova kćerka u dobrim rukama. I njegova djeca su bila sretna jer su znala da će Ytong kuća zadržati svoju vrijednost u budućnosti i jednog dana postati njihova. I tako su svi sretno živjeli dugi niz godina.

Svaka životna priča je drugačija. Svako ima različite želje i prioritete. Ipak, udoban i komforan životni prostor i pitanje stanovanja je za većinu nas veoma važna životna tema. Jedno je sigurno – svi bismo željeli da i naša priča na ovu temu ima sretan završetak!

Izaberite kuću iz snova

Ako sanjate o gradnji porodične kuće koja će biti udobna i komforna, napravljena od zdravih materijala, energetski efikasna, sigurna i otporna na sve vanjske uticaje, onda imamo dobre vijesti za vas. Ytong nudi jedinstvena rješenja za gradnju kuća koje su trajne, sigurne i zdrave!

Danas je robna marka YTONG na mnogim područjima sinonim za porobeton i mjerilo vrijednosti drugim osnovnim građevinskim materijalima. Bijeli zidni blokovi omogućavaju odličnu toplotnu izolaciju, izuzetnu otpornost na požar, jednostavno se obrađuju i oblikuju te se ubrajaju u ekološki zdrav materijal. Cjelokupan sistem gradnje, u kojem se svi sastavni dijelovi međusobno optimalno nadopunjuju, predstavlja podlogu za efikasna i visoko vrijedna rješenja u stambenoj i ostaloj izgradnji.
Ytong sistem gradnje detaljno je osmišljen. Kompletan sistem građenja orijentisan je prema potrebama krajnjih kupaca. Od nabavke sirovina pa sve do gotovog proizvoda, stroge kontrole osiguravaju najviši standard kvaliteta, a tako visokokvalitetan materijal za građenje garantuje vrijedne i trajne građevine uz maksimalnu uštedu vremena i novca.

Niti jedan drugi materijal nema toliko prednosti kao Ytong. Život u kući građenoj od Ytong-a ima brojne prednosti za cijelu porodicu, ali i za buduće generacije. Živite u skladu sa svojim vremenom, birajte pametno i gradite priče sa sretnim završetkom.

I ne zaboravite, sa Ytong-om sretni završeci su zagarantovani.