XELLA BH nastupa na Sajmu gospodarstva u Mostaru

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar je afirmiran kao najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u širim razmjerama, i kao takav je uvršten u mnoge sajamske godišnje kalendare poslovnih ljudi u Bosni i Hercegovini, u susjednim zemljama i široj regiji.

Za sve Vas XELLA BH priprema kao i uvijek veoma atraktivan štand na ovom sajmu, gdje će na površini od 100 m2 biti izgrađena štedljiva kućica od popularnih YTONG TERMO BLOKOVA. Niti jedan drugi građevinski materijal nema toliko prednosti koliko ih ima YTONG. YTONG TERMO BLOKOVI su poznati kao čuvari skupocjene energije, koji smanjuju troškove prilikom grijanja i hlađenja stambenog prostora. Kvalitetan materijal sa najboljim izolacionim osobinama, preciznih dimenzija, koji se brzo obrađuje, pruža više stambene površine, najbolji je toplotni izolator. Veličina blokova, brza priprema i tanki nanos YTONG maltera za zidanje uz YTONG alate pružaju maksimalni radni učinak. Posebno ih odlikuje jednostavna i precizna obrada, brza ugradnja koja podiže kvalitet, te se gradi 2,5 puta brže nego klasičnim materijalima. Stabilno izgrađena kuća trajno zadržava svoju vrijednost. YTONG sistem gradnje podrazumijeva univerzalan i masivan materijal za gradnju, koji je proizveden od prirodnih sirovina, pa je time i ekološki građevinski materijal koji omogućava zdravo stanovanje. Bez dodatne termoizolacije kuća je optimalno izolovana, štedi se energija, novac i maksimalno se uživa u udobnosti doma.

Na sajmu u Mostaru XELLA BH će uživo svim prisutnim prezentirati YTONG sistem gradnje na primjeru konstrukcija BIJELI KROV i BIJELA TAVANICA sa YTONG majstorima i YTONG alatima.

I ne treba zaboraviti da je odluka o gradnji doma, odluka za budućnost. Izbor YTONG materijala, pruža zdravo okruženje za cijelu porodicu. YTONG jednostavno omogućava život u kvalitetnom, ugodnom i sigurnom domu za više generacija.

Posjetite svakako vanjski štand XELLE BH na sajmu gospodarstva u Mostaru od 13. do 17. aprila i sami otkrijte sve prednosti ekonomične, brze, i jednostavne gradnje YTONG sistemom te provjerite zašto je Ytong brand stoljeća.