Xella BH krenula sa velikom kampanjom "I ljeti i zimi idealan termoblok – YTONG"

Od 01. marta 2011. XELLA BH je pokrenula veliku marketinšku kampanju u BiH pod nazivom "I LJETI I ZIMI IDEALAN TERMOBLOK –YTONG", želeći da svojim kupcima pošalje poruku da je gradnja ovim idealnim tremoblokovima  garancija za gradnju štedljivih i sigurnih kuća po veoma povoljnim cijenama.

Za kuću površine 120 m2 za YTONG materijal potrebno je izdvojiti samo 8.610 KM i na taj način dobivate idealnu, udobnu i sigurnu kuću za stanovanje, koja je stopljena sa prirodnom okolinom.

U cijenu materijala su uračunati Ytong Termoblokovi debljine 30 cm za vanjske zidove, Ytong blokovi za unutrašnje zidove, gotovi elementi za serklaže i nadprozornike kao i Ytong tankoslojni malter za zidanje.

Prilikom gradnje YTONG termoblokom štedi se dvostruko: dodatna termoizolacija nije vam potrebna, a istovremeno su troškovi grijanja i hlađenja objekta znatno niži! YTONG termoblok je poznat i kao ekološki materijal jer je napravljen od potpuno prirodnih sirovina.

YTONG zid ne zahtijeva dodatnu termičku oblogu, već termoizolaciju predstavlja sam YTONG materijal. Odlična toplotna izolacija koju osigurava YTONG termoblok omogućava veliku uštedu energije prilikom grijanja zimi, odnosno hlađenja ljeti.

Sve Vaše zahtjeve, uz izuzetnu fleksibilnost stambenih rješenja, usklađeno sa svim potrebama Vaše porodice, možete uputiti na naš besplatni info telefon: 080 02 02 29.