Senad Osmanović - prvi nagrađeni Premium majstor

Sa osvojenih 250 bodova dosegao je prvi prag i dobio vrijedne nagrade. Pored YTONG PREMIUM radnog odijela, Said Kunosić, regionalni menadžer prodaje XELLA-e BH za tuzlansku regiju, uručio mu je i poklon iznenanđenja.

"Kada me kompanija XELLA BH iz Tuzle u februaru ove godine pozvala da učestvujem na njihovoj novoj stručnoj obuci YTONG PREMIUM MAJSTORI nisam ni slutio da ću za vrlo kratko vrijeme prvi ispuniti uslove i dobiti nagradu. Stekao sam zaista vrlo vrijedna iskustva i znanja kako se gradi YTONG materijalom, koje su mu prednosti, te preporučujem svima koji grade kuće da se odluče za YTONG sistem gradnje. Moji klijenti su veoma zadovoljni, jer kao certificirani YTONG PREMIUM MAJSTOR mogu obezbjediti stručnu i brzu grubu gradnju visokog kvaliteta, povoljne cijene YTONG građevinskih materijala, a na raspolaganju imam najbolje i najpreciznije YTONG zidarske alate."

YTONG PREMIUM MAJSTORI su najbolji zidari iz Bosne i Hercegovine koji su početkom 2012. završili teoretsku i praktičnu obuku u XELLA-i BH za gradnju objekata YTONG materijalima prema YTONG sistemu gradnje i na kraju dobili odgovarajući certifikat. Automatski učestvuju i u motivacijskom programu za Premium majstore, gdje sakupljaju bodove prilikom kupovine YTONG građevinskog materijala, a s određenim zbirom bodova mogu osvojiti veoma vrijedne nagrade. Ova inovativna saradnja majstora i XELLA-e BH ima mnogo prednosti, a krajnji cilj joj da se stvara kvalitetna usluga koja zadovoljava sve zahtjeve kupaca, investitora i stovarišta građevinskog materijala. Više detalja možete pronaći na našoj web stranici u rubrici PREMIUM MAJSTORI.