Premium majstori

Majstori za gradnju i rekonstrukcije

Ako se bavite pitanjem gradnje novog stambenog objekta onda vjerovatno želite da se uselite što prije i bez nepotrebnih komplikacija. Prvoklasan građevinski materijal i dodatne sveobuhvatne usluge upravo spadaju među glavne faktore koji utiču na kvalitet i brzinu gradnje kuće.

Da bismo Vam što je moguće više pojednostavili gradnju kuće, stavili smo Vam na raspolaganje Ytong PREMIUM majstore. Oni će Vam stručno i za kratko vrijeme uraditi cijelu grubu gradnju!

Ko su Ytong PREMIUM majstori

Ytong PREMIUM majstori su obučeni i certificirani stručnjaci, koji su posvećeni realizaciji grube gradnje u okviru YTONG Sistema gradnje. Predstavljaju Vašeg odgovornog partnera na koga se možete maksimalno osloniti prilikom gradnje doma.


Prednosti saradnje sa Ytong PREMIUM majstorima

 • Stručna, precizna i brza realizacija grube gradnje
  Ytong PREMIUM majstori će obezbijediti stručnu i brzu realizaciju grube gradnje vrhunskog kvaliteta u skladu sa utvrđenim normama i uredbama iz oblasti građevinarstva.
 • Nabavka cjelokupnog Ytong asortimana građevinskog materijala po najpovoljnijim cijenama
  Ytong PREMIUM majstori tijesno sarađuju sa stovarištima građevinskog materijala te s toga znaju gdje se može nabaviti cjelokupni asortiman Ytong građevinskog materijala po najpovoljnijim cijenama.
 • Profesionalni YTONG alati
  Ytong majstori imaju na raspolaganju kompletan set Ytong alata, koji ubrzava i obezbjeđuje tačnost procesa izgradnje i radova građevinskim materijalom Ytong.
 • Preko Ytong PREMIUM majstora tijesna saradnja sa Xella BH d.o.o.
  Korištenjem usluga Ytong PREMIUM majstora postoji mogućnost saradnje sa komapnijom Xella BH koja na raspolaganje stavlja čitav niz usluga kao što su:
  - Bespaltni proračun potrebnog Ytong materijala
  - Besplatna savjetodavna pomoć arhitekte
  - Besplatne brošure,
  - Besplatnu tehničku pomoć instruktora za gradnju (formiranje uglova prvog reda vanjskih zidova i stručno savjetovanje)

Obuka Ytong PREMIUM majstora - film